Ciprian Marica dă verdictul despre naționala României. Fostul atacant spune ce le-a lipsit „tricolorilor” în meciul cu Olanda

Recent, Ciprian Marica a vorbit despre meciul României cu Olanda, partidă care s-a soldat cu eliminarea naționalei de la EURO 2024. Fostul mare fotbalist a specificat ce i-a lipsit naționalei noastre. Discuția a venit în contextul analizei meciului Olanda – Turcia, Marica precizând că turcii au avut mai multă energie comparativ cu echipa noastră națională

Ciprian Marica dă verdictul despre naționala României. Fostul atacant spune ce le-a lipsit „tricolorilor” în meciul cu Olanda

Recent, Ciprian Marica a vorbit despre meciul României cu Olanda, partidă care s-a soldat cu eliminarea naționalei de la EURO 2024.

Fostul mare fotbalist a specificat ce i-a lipsit naționalei noastre.

Discuția a venit în contextul analizei meciului Olanda – Turcia, Marica precizând că turcii au avut mai multă energie comparativ cu echipa noastră națională, dar și faptul că antrenorul turcilor a pus mai multă presiune fotbaliști pe tot parcursul partidei.

Ciprian Marica dă verdictul și spune ce i-a lipsit naționalei României în meciul cu Olanda.

Ciprian Marica a comentat meciul dintre Turcia și Olanda care s-a finalizat cu victoria „Portocalei mecanice”, 1-2, aceștia mergând, astfel, mai departe în semifinalele EURO.

„Mi-a plăcut extraordinar de mult acest Baris (n.r. Yilmaz), atacantul turcilor, excelent l-a bătut pe Van Dijk. Vom vedea și o ocazie mare, bara lui Arda Guler, care câștigă duel aerian cu Van Dijk, îl chinuie teribil aproape tot meciul.De mult nu l-am văzut pe Van Dijk, un jucător de aproape doi metri să sufere atât de mult. Turcii nu i-au lăsat să joace, au fost mult mai prezenți decât am fost noi. Inevitabil, am comparat puțin cele două partide. Au fost acolo, au încercat să stea sus, au pus presiune, au avut mult mai multă vlagă, noi nu am reușit să stăm în meci foarte mult.

Gakpo a fost aproape inexistent. Muldur, puștiul ăsta de 25 de ani, cedează, face o greșeală, dar reușește să își câștige duelurile cu Gakpo, ceea ce noi nu am reușit. Diferența se face în momentul în care Olanda mută și îl bagă pe Weghorst de doi metri și încep să arunce cu baloane pentru el”, a comentat Ciprian Marica, potrivit Sport.ro.

Ce spune Marica despre atacantul Nicolae Stanciu. „Stanciu a fost mai mult Spanciu”

După eliminarea României de la EURO, Ciprian Marica l-a criticat dur pe căpitanul echipei naționale, Nicolae Stanciu căruia i-a atribuit și o poreclă.

„După intrarea lui Racovițan și trecerea lui Burcă în poziția de fundaș stânga,

 » Citește mai mult…