Cât de frumoasă e noua iubită a lui Jude Bellingham! Laura e olandeză și e manechin: „S-a lăudat cu relația ei tuturor”. GALERIE FOTO

Jude Bellingham, jucătorul care face senzație la Real Madrid în acest sezon, a dat lovitura și în afara terenului de fotbal: noua iubită a englezului e uluitor de frumoasă! Blonda care îi e alături fotbalistului care a costat 100 de milioane de euro e model și are aproape 400.000 de urmăritori pe Instagram. Cât de

Cât de frumoasă e noua iubită a lui Jude Bellingham! Laura e olandeză și e manechin: „S-a lăudat cu relația ei tuturor”. GALERIE FOTO

Jude Bellingham, jucătorul care face senzație la Real Madrid în acest sezon, a dat lovitura și în afara terenului de fotbal: noua iubită a englezului e uluitor de frumoasă!

Blonda care îi e alături fotbalistului care a costat 100 de milioane de euro e model și are aproape 400.000 de urmăritori pe Instagram.

Cât de frumoasă e noua iubită a lui Jude Bellingham

Jude Bellingham are un succes de-a dreptul incredibil în primul său sezon la Real Madrid, iar realizările din teren l-au ajutat să dea lovitura și în viața privată! Noua cucerire a englezului, Laura Celia Valk, e din Olanda și are vârsta de 25 de ani.

Tânăra îl vizitează tot mai des pe mijlocaș în domiciliul său din capitala Spaniei, iar conform presei din străinătate a fost extrem de încântată de avansurile superstarului „galacticilor”!The Sun scrie că Laura Celia Valk s-ar fi lăudat tuturor cunoștințelor sale legat de relația cu Jude Bellingham în timp ce se afla la o ședință foto.

„Laura n-a ezitat să le spună tuturor make-up artistelor despre întâlnirile cu el (n.r. – Bellingham) pe parcursul ultimului ei proiect. Practic, toți cei din platou știau la finalul zilei. A stat în casa lui din Madrid pe parcursul ultimelor weekend-uri și e îndrăgostită”, scrie sursa menționată.

Intra pe canalul PROSPORT de Whatsapp!

Redactor la ProSport.ro din 2021, cu o experiență în presa online de 3 ani, la mai multe publicații culturale.

citește mai mult  » Citește mai mult…