Aşa arată un român fericit, care va câştiga 2.000.000 de euro pe an, după EURO! Primele imagini cu Florinel Coman, după transferul care i-a adus lui Gigi Becali în conturi 5.000.000 de euro şi lui Fabrizio Romano numeroase comentarii negative

Transferul lui Florinel Coman la Al Gharafa este ca și făcut după ce și jurnalistul Fabrizio Romano a confirmat informația, iar ProSport a surprins primele imagini cu vedeta lui Gigi Becali după mutarea în Qatar! La antrenamentul oficial al echipei naționale a României dinaintea partidei cu Slovacia, „Mbappe de România” a fost surprins într-o dispoziție

Aşa arată un român fericit, care va câştiga 2.000.000 de euro pe an, după EURO! Primele imagini cu Florinel Coman, după transferul care i-a adus lui Gigi Becali în conturi 5.000.000 de euro şi lui Fabrizio Romano numeroase comentarii negative

Transferul lui Florinel Coman la Al Gharafa este ca și făcut după ce și jurnalistul Fabrizio Romano a confirmat informația, iar ProSport a surprins primele imagini cu vedeta lui Gigi Becali după mutarea în Qatar!

La antrenamentul oficial al echipei naționale a României dinaintea partidei cu Slovacia, „Mbappe de România” a fost surprins într-o dispoziție excelentă după transferul care îi va aduce în conturi 2.000.000 de euro anual.

Așa arată un român fericit, care va câștiga 2.000.000 de euro pe an, după EURO

Florinel Coman pleacă de la FCSB în schimbul a 5 milioane de euro și va semna cu Al Gharafa, unde va fi cel mai probabil coleg în atac cu Joselu, proaspăt câștigător al Ligii Campionilor alături de Real Madrid.Mutarea i-a adus zâmbetul pe buze atacantului în vârstă de 26 de ani înaintea meciului decisiv de la EURO, cu Slovacia, așa cum se poate observa din imaginile surprinse la fața locului de fotoreporterul ProSport.

Florinel Coman a părut într-o dispoziție extraordinară pe parcursul ședinței de pregătire și pare să aibă un tonus bun înaintea unui joc extrem de important în care are șanse mari să revină în echipă, după ce nu a bifat niciun minut în partida cu Belgia.

„Mbappe de România” a fost titular în duelul din prima etapă, împotriva Ucrainei. A rămas pe gazon până în minutul 62, când a fost înlocuit cu Valentin Mihăilă.

  • 7 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform Transfermakrt.com

Anunțul lui Fabrizio Romano despre Coman

În cursul zilei de marți, 25 iunie, Fabrizio Romano a confirmat, pe contul său oficial de X, că Florinel Coman va fi prezentat oficial la Al Gharafa după finalul Campionatului European din Germania.

„Joselu va semna contractul cu Al Gharafa săptămâna aceasta, iar ulterior îl va prezenta pe Florinel Coman de la Steaua.

Clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro a fost activată, contractul urmează să fie semnat zilele următoare după ce jucătorul va efectua vizita medicală”,

 » Citește mai mult…