Anunț bombă: Simona Halep nu a cerut wildcard la Wimbledon, iar șansele să îl primească pe ultimul rămas sunt sub 5 la sută! Ce s-a aflat despre româncă

Jucătoarea română de tenis Simona Halep nu a primit wildcard pentru turneul de la Wimbledon, iar șansele să intre în posesia unuia sunt sub 5 la sută. Simona Halep va rata, cel mai probabil, ediția din acest an de la Wimbledon, deoarece nu a solicitat wildcard, iar organizatorii au anunțat la cine vor ajunge șapte

Anunț bombă: Simona Halep nu a cerut wildcard la Wimbledon, iar șansele să îl primească pe ultimul rămas sunt sub 5 la sută! Ce s-a aflat despre româncă

Jucătoarea română de tenis Simona Halep nu a primit wildcard pentru turneul de la Wimbledon, iar șansele să intre în posesia unuia sunt sub 5 la sută.

Simona Halep va rata, cel mai probabil, ediția din acest an de la Wimbledon, deoarece nu a solicitat wildcard, iar organizatorii au anunțat la cine vor ajunge șapte invitații.

Halep nu a primit wildcard la Wimbledon, deoarece nu a cerut unul

Simona Halep a câștigat turneul de Mare Șlem de la Wimbledon în 2019, după ce a distrus-o în finală pe americanca Serena Williams, învingând-o cu 6-2, 6-2. A urmat anul pandemic, după care cariera româncei a luat-o pe o pantă descedentă.Simona nu a câștigat niciun titlu în 2021, iar în 2022 a fost depistată pozitiv la roxadustat. Suspendată patru ani, ea a revenit la jumătatea lunii martie a acestui an, după ce TAS i-a redus sancțiunea la nouă luni. A fost sărită din schemă când s-au dat wildcard-urile la Roland Garros și la fel se întâmplă și la Wimbledon.

Iar motivul pentru care organizatorii competiției din Anglia nu au băgat-o în seamă s-a aflat abia acum: Simona Halep nici măcar nu a cerut wildcard. Nu se cunosc detalii, dar se pare că motivul principal este legat de accidentarea la genunchi, suferită la Trophee Clarins.

Organizatorii de la Wimbledon mai au de dat un wildcard

Oficialii de la All England Lawn and Tennis Club au transmis, săptămâna trecută, că Simona Halep este supusă aceluiași tratament de care beneficiază oricare alt jucător. Altfel spus, nu va beneficia de vreo favoare, chiar dacă a câștigat turneul în 2019.

Ediția din acest an a turneului de pe iarba londoneză are loc între 1 și 14 iulie,

 » Citește toată știrea aici…