Anca Todoni, prima reacție după ce a fost distrusă la Wimbledon de „noua Serena Williams”, Coco Gauff! „Acolo s-a făcut diferența”. INTERVIU EXCLUSIV

Anca Todoni a oferit prima ei reacție, într-un interviu acordat ProSport, după ce a fost distrusă la Wimbledon în turul doi de „noua Serena Williams, jucătoarea din SUA, Coco Gauff. Românca a pierdut fără drept de apel, în două seturi, scor 2-6, 1-6, împotriva sportivei americane în vârstă de 20 de ani. Anca Todoni, prima

Anca Todoni, prima reacție după ce a fost distrusă la Wimbledon de „noua Serena Williams”, Coco Gauff! „Acolo s-a făcut diferența”. INTERVIU EXCLUSIV

Anca Todoni a oferit prima ei reacție, într-un interviu acordat ProSport, după ce a fost distrusă la Wimbledon în turul doi de „noua Serena Williams, jucătoarea din SUA, Coco Gauff.

Românca a pierdut fără drept de apel, în două seturi, scor 2-6, 1-6, împotriva sportivei americane în vârstă de 20 de ani.

Anca Todoni, prima reacție după ce a fost distrusă la Wimbledon de Coco Gauff. INTERVIU

Reporter: Anca, un meci contra unei campioane de Grand Slam pe terenul 1 de la Wimbledon. O adversară de aceeași vârsta cu tine.
Anca Todoni: Pot să spun că a fost un meci dificil pentru mine din toate punctele de vedere. A fost și este o adversară puternică, jucătoare de top, incredibilă pe care o urmăresc de când și-a făcut apariția, aici, la Wimbledon (n.r. acum cinci ani, la debutul ei la Wimbledon, Coco Gauff a bătut-o pe Venus Williams). Coco este de vârsta mea dar cu mult mai multă experiență. A fost greu să mă acomodez cu terenul, cu luminile, cu tot ! Am început să îmi dau drumul după câteva ghemuri. Mi-a făcut o mare, mare placere să joc pe un astfel de teren, știu că are o mare istorie în spate și chiar mă bucur că am avut ocazia să joc pe el.

Reporter: Cum ai gândit ca tactică de joc ?
Anca Todoni: În primul rând trebuia să fiu setată pe tot ce pot să fac eu, să am control însă Coco nu prea mi-a dat timp de gândire și reacție.



Reporter: Ai brut să îți construiești punctul mai mult cu dreapta ?
Anca Todoni: Dreapta este lovitura mea cu care mă simt cel mai confortabil dar, posibil, din cauza presiunii,

 » Citește toată știrea aici…