Sorana Cîrstea e iubita celui mai bogat burlac al României, dar şi ea face o avere din tenis! Ce sumă uriaşă are asigurată la Roland Garros partenerea lui Ion Țiriac jr.

Sorana Cîrstea, iubita fiului lui Ion Țiriac, va primi o sumă impresionantă pentru participarea la Roland Garros. Favorita turneului de tenis de la Paris este poloneza Iga Swiatek. Sportiva din Varșovia este, în acest moment, lider mondial în clasamentul WTA. Ce sumă de bani are garantată Sorana Cîrstea la Roland Garros Oficialii turneului de la

Sorana Cîrstea e iubita celui mai bogat burlac al României, dar şi ea face o avere din tenis! Ce sumă uriaşă are asigurată la Roland Garros partenerea lui Ion Țiriac jr.

Sorana Cîrstea, iubita fiului lui Ion Țiriac, va primi o sumă impresionantă pentru participarea la Roland Garros.

Favorita turneului de tenis de la Paris este poloneza Iga Swiatek. Sportiva din Varșovia este, în acest moment, lider mondial în clasamentul WTA.

Ce sumă de bani are garantată Sorana Cîrstea la Roland Garros

Oficialii turneului de la Roland Garros au anunțat sumele pregătite pentru sportivi, în funcție de performanțele obținute în cadrul competiției.

Sorana Cîrstea va încasa nu mai puțin de 73 de mii de dolari doar pentru simpla prezență pe tabloul principal al turneului de Mare Șlem, iar câștigarea primei runde în care jucătoarele de tenis vor fi angrenate va aduce un cec de 110 mii de dolari, potrivit Punto de break.Campionii Roland Garros 2024 vor încasa câte 2,4 milioane de euro, în timp ce finaliștii învinși vor pleca acasă cu cecuri de câte 1,2 milioane de euro. Semifinaliștii vor primi câte 650 de mii de euro, iar sfertfinaliștii – 415 mii de euro.

  • Turneul Roland Garros 2024 se va disputa la Paris, în perioada 20 mai – 9 iunie.

Șase românce vor juca în calificările pentru Roland Garros

Pe lângă Irina Begu și Sorana Cîrstea, care sunt calificate la turneul de la Paris, alte șase jucătoare de tenis din România vor juca în calificările turneului de Mare Șlem. Este vorba despre Andreea Mitu, Cristina Dinu, Miriam Bulgaru, Anca Todoni, Irina Bara, Gabriela Ruse. Acesta este programul româncelor în meciurile de calificare:

  • Gabriela Ruse (118 WTA) – Talia Gibson (191 WTA)
  • Anca Todoni (197 WTA) – Olga Danilovic (112 WTA)
  • Irina Bara (198 WTA) – Dalila Jakupovic (216 WTA)
  • Miriam Bulgaru (209 WTA) – Aliona Falei (178 WTA)
  • Cristina Dinu (227 WTA) – Paula Ormaechea (919 WTA)
  • Andreea Mitu (232 WTA) – Leolia Jeanjean (145 WTA)

Sorana Cîrstea a câștigat peste o jumătate de milion de dolari,  » Citește toată știrea aici…