Simona Halep e out! Organizatorii au făcut anunțul trist pentru fanii româncei

Simona Halep a primit un wildcard la turneul WTA 250 de la Rabat, din Maroc, dar organizatorii turneului au făcut un anunț care îi va întrista pe fanii româncei. Fostul lider mondial WTA nu își va face revenirea pe teren pe data de 20 mai, așa cum se așteptau toți admiratorii ei. Simona Halep trebuia

Simona Halep e out! Organizatorii au făcut anunțul trist pentru fanii româncei

Simona Halep a primit un wildcard la turneul WTA 250 de la Rabat, din Maroc, dar organizatorii turneului au făcut un anunț care îi va întrista pe fanii româncei.

Fostul lider mondial WTA nu își va face revenirea pe teren pe data de 20 mai, așa cum se așteptau toți admiratorii ei. Simona Halep trebuia să participe la Grand Prix De Son Altesse Royale La Princesse Lalla Meryn, din Maroc, dar organizatorii au anunțat că sportiva nu va onora invitația.

Simona Halep e out de la turneul din Maroc: accidentarea de la genunchi o ține departe de teren

Simona Halep a revenit pe teren, după o pauză de 54 de zile, în cadrul turneului Trophee Clarins, Paris. Românca a disputat primul său meci pe zgură după o pauză lungă de timp, însă accidentarea la genunchi suferită la Miami s-a agravat în timpul meciului cu McCartney Kessler și a fost nevoită să abandoneze partida.Durerile la genunchiul stâng provin de la o accidentare mai veche, astfel că doctorul Ștefan Irimia i-a recomandat sportivei române, înainte de a pleca în Maroc, să nu riște o accidentare mai gravă la genunchi, după ce a acuzat dureri și la Miami.

Problema medicală s-a agravat și Simona Halep va rămâne la Paris pentru a efectua investigații suplimentare. Imediat după retragerea de la turneul de la Paris Simona Halep a fost luată instant la control și de cei de la Agenția Antidoping.

Sportiva a primit un wild card la turneul WTA 250 de la Rabat, dar a fost nevoită să renunțe din cauza problemelor medicale care i-au dat mari bătăi de cap în ultima vreme. Organizatorii turneului din Maroc au făcut anunțul retragerii sportivei. De pe tabloul principal s-a retras și Paula Badosa,

 » Citește toată știrea aici…