Simona Halep, dureri fizice fără precedent. Ce a pățit românca după primul meci, la aproape doi ani de la suspendarea ITIA

Simona Halep s-a resimțit din plin după primul meci oficial. Întâlnirea cu Paula Badosa de la Miami Open s-a lăsat cu urmări fizice serioase pentru fostul lider mondial. Sportiva noastră a dezvăluit în premieră că s-a confruntat timp de mai multe zile cu dureri musculare atroce după meciul revenirii în circuitul WTA. Simona Halep, dureri

Simona Halep, dureri fizice fără precedent. Ce a pățit românca după primul meci, la aproape doi ani de la suspendarea ITIA

Simona Halep s-a resimțit din plin după primul meci oficial. Întâlnirea cu Paula Badosa de la Miami Open s-a lăsat cu urmări fizice serioase pentru fostul lider mondial.

Sportiva noastră a dezvăluit în premieră că s-a confruntat timp de mai multe zile cu dureri musculare atroce după meciul revenirii în circuitul WTA.

Simona Halep, dureri fizice fără precedent. Ce a pățit jucătoarea noastră după primul meci, la aproape doi ani de la suspendarea ITIA

Simona Halep se aștepta să aibă parte de probleme fizice după primul meci jucat, însă nici chiar așa. Jucătoarea noastră de tenis susține că patru zile nu s-a putut mișca din pat din cauza durerilor musculare, pe care, spune ea, nu le-a avut niciodată până acum în întreaga sa carieră.”Am avut 4 zile în care nu am putut să mă mișc. Niște dureri musculare pe care nu le-am mai întâlnit niciodată înainte. Dar a fost normal. Primele zile după un meci de după aproape doi ani, este greu. Și l-am simțit cu vârf și îndesat.”, a declarat Simona Halep la DigiSport.

Revenită la București, Simona Halep a început antrenamentele pe zgură alături de noul ei antrenor, Carlos Martinez, și a dezvăluit cum decurge pregătirea.

”Prima săptămână a fost una de succes, ne-am antrenat foarte bine și pot să zic că îmi revin, încet – încet. Dar mai am mult până să ajung la nivelul meu”, a mai spus Halep pentru sursa de mai sus.

Emoții mari înainte de primul meci pe zgură după aproape doi ani

Simona Halep a acceptat wildcard-ul oferit de organizatorii turneului 125WTA de la Oeiras, care va începe săptămâna viitoare în Portugalia. Sportiva noastră așteaptă cu nerăbdare și totodată cu mari emoții reîntâlnirea cu zgura.

 » Citește toată știrea aici…