Mirel Rădoi și Adi Mutu au obținut licența UEFA PRO

Mirel Rădoi și Adrian Mutu au devenit antrenori cu acte în regulă. Selecționerul naționalei de seniori și cel de la tineret au obținut licența UEFA PRO, în urma examenului desfășurat în perioada 21-22 decembrie, informează Sport.ro. 

Cei doi antrenori care au jucat pentru națională împreună, la EURO 2008, au dat examenul online, alături de alte nume sonore din sportul românesc. Printre aceștia, se numără: Mirel Rădoi, Adrian Mutu, Nicolae Constantin, Octavian Chihaia, Marius Măldărășanu, Dorin Goian, Florin Bratu, Nicolae Grigore, Costin Curelea, Laszlo Balint, Cristian Todea, Dinu Todoran, Valentin Negru, Nicolae Croitoru, Daniel Sima, Andrei Erimia, Irina Giurgiu, Dumitru Suciu.

Mirel Rădoi, posibil înlocuitor al lui Cristiano Bergodi la Craiova

În ultimele săptămâni s-a discutat din ce în ce mai mult despre o posibilă plecare a lui Mirel Rădoi la Craiova. Mihai Rotaru, oficialul oltean, încă lasă ușa deschisă. În prezent, secundul Papură se află pe banca tehnică. 

„Am aflat că am negociat cu Dan Petrescu, cu Reghecampf, cu Iordănescu și Zenga… aici chiar nici nu ne gândisem. Ne dorim să mergem mai departe cu acest staff. Poate ne întărim în anumite compartimente din departamentul tehnic. Ne dorim ca Papură să rămână cu noi până la finalul anului.

Sursă text: b1.ro

Sursă foto: gsp.ro

Author: Sport Redacția