George Simion, liderul AUR, a subliniat importanța apărării intereselor românilor și recuperării suveranității într-o Europă a națiunilor. A evidențiat faptul că România este tratată ca o colonie, fiind exploatată economic și forțată să își vândă resursele la suprapreț. A îndemnat la încetarea experimentelor ideologice asupra copiilor și la luarea unei atitudini ferme pentru apărarea intereselor naționale.

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, a subliniat necesitatea apărării statului român de influențele mafiei transpartinice și transnaționale. A pledat pentru apărarea suveranității României, identității naționale, libertății, familiei tradiționale și economiei naționale.

Senatorul Sorin Lavric, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Neamț, a promis o luptă împotriva aparatului administrativ hipertrofiat și a obiceiului parandărătului. A pledat pentru o administrare eficientă, transparentă și corectă a resurselor județului Neamț, promițând o investigație a situației financiare și tragerea la răspundere a celor vinovați de gestionarea defectuoasă a banilor publici.

Marius Apopei, candidatul AUR pentru Primăria Piatra Neamț, a subliniat importanța unei Europe creștine și a apărării valorilor naționale și familiei tradiționale. A îndemnat la votarea AUR ca o șansă de a alege binele și de a proteja interesele românilor.