Echipa lui Marius Șumudică, pe primul loc în Turcia

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a învins marți, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formația Ankaragucu, în etapa a XVII-a a campionatului turc de fotbal, conform news.ro.

Au marcat Alexandru Maxim, în minutul 70 și Sahin, în minutul 90+6. Aceasta a fost a opta reușită a mijlocașului român, în campionatul în curs.

Maxim a fost titular și a fost schimbat în minutul 87, cu Andre. Fundașul Alin Țoșca a jucat tot meciul și a primit un cartonaș galben, în minutul 83. La finalul partidei, Marius Șumudică a făcut show pe gazon, cu un dans spectaculos în fața tribunei oficiale.

În urma acestui rezultat, Gaziantep (16 meciuri) a urcat de pe locul 5 pe locul 1 în clasament, cu 31 de puncte (golaveraj +13), la egalitate cu Besiktas (15), de pe locul 2 (golaveraj +12).

Alanyaspor (16) și Galatasaray (15) au câte 30 de puncte și ocupă locurile 3-4, iar Fenerbahce (15) este pe locul 5, cu 29 de puncte.

Cu excepția formației pregătite de Șumudică, echipele de pe primele locuri nu au evoluat în această etapă, cei de la Galatasaray urmând să evolueze marți seară, cu Konyaspor, în deplasare.

Ankaragucu (16) ocupă locul 18, retrogradabil, cu 15 puncte.

Author: Sport Redacția