Federația Română de Rugby a reacționat violent împotriva directorului de la Arcul de Triumf: „Fostul condamnat penal lovește fără scrupule în națională”

Federația Română de Rugby reacționează vehement la adresa lui Radu Popa, directorul CSN Arcul de Triumf, cel care a interzis toate evenimentele solicitate de forul de profil din cauza, spune el, a datoriilor acumulate de FRR la arena de lângă mănăstirea Cașin. Mai mult decât atât, directorul arenei Arcul de Triumf amenință FR de Rugby

Federația Română de Rugby a reacționat violent împotriva directorului de la Arcul de Triumf: „Fostul condamnat penal lovește fără scrupule în națională”

Federația Română de Rugby reacționează vehement la adresa lui Radu Popa, directorul CSN Arcul de Triumf, cel care a interzis toate evenimentele solicitate de forul de profil din cauza, spune el, a datoriilor acumulate de FRR la arena de lângă mănăstirea Cașin.

Mai mult decât atât, directorul arenei Arcul de Triumf amenință FR de Rugby cu instanța pentru recuperarea restanțelor financiare și avertizează forul de specialitate că pe viitor plata serviciilor se va face în avans.

Federația Română de Rugby, reacție contondentă la adresa directorului de la Arcul de Triumf: „Fostul condamnat penal lovește fără scrupule în națională”

Forul condus de Alin Petrache a lansat un atac total împotriva lui Radu Popa, directorul arenei Arcul de Triumf, cel care, luni dimineață, a dat ordin ca toate evenimentele solicitate de forul de rugby să fie anulate din cauza datoriilor acumulate.



Conducerea rugby-ului românesc îl acuză pe Radu Popa, pe care îl numește de mai multe ori în comunicat „fost condamnat penal”, că batjocorește naționala de rugby și o atrage în jocuri politice.

FRR confirmă și că, în momentul actual, are ZERO datorii la CSN Arcul de Triumf, și îl acuză pe directorul Radu Popa de rea credință și că acesta încearcă, prin orice mijloace, să discretize Federația și să lovească, fără scrupule, în echipa națională.

Totodată, conducerea FR de Rugby solicită prim ministrului Marcel Ciolacu și Elisabetei Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, să demareze un control amănunțit cu privire la modul în care este condusă și manageriată arena din Capitală.

„Naționala de rugby este batjocorită, în continuare, de directorul, fost condamnat penal, al CSN Arcul de Triumf, și atrasă în jocuri politice. FRR are zero datorii la CSN Arcul de Triumf.

 » Citește toată știrea aici…