„N-am văzut niciodată aşa ceva”. Un jurnalist de investigație îl distruge pe Kylian Mbappe şi îl acuză că are mari probleme fizice, fiind aproape dependent de alcool

Un jurnalist de investigație a lansat acuzații incredibile la adresa lui Kylian Mbappe, starul celor de la Real Madrid despre care spune că are mari probleme fizice. Totodată, acesta a atins și un subiect mult mai sensibil .și este de părere că fotbalistul francez este foarte aproape de a deveni dependent de alcool. Kylian Mbappe

„N-am văzut niciodată aşa ceva”. Un jurnalist de investigație îl distruge pe Kylian Mbappe şi îl acuză că are mari probleme fizice, fiind aproape dependent de alcool

Un jurnalist de investigație a lansat acuzații incredibile la adresa lui Kylian Mbappe, starul celor de la Real Madrid despre care spune că are mari probleme fizice.

Totodată, acesta a atins și un subiect mult mai sensibil .și este de părere că fotbalistul francez este foarte aproape de a deveni dependent de alcool.

Kylian Mbappe, distrus de un jurnalist de investigație

Un jurnalist de investigație a lansat acuzații incredibile la adresa lui Kylian Mbappe, starul celor de la Real Madrid despre care spune că are mari probleme fizice. Totodată, acesta a atins și un subiect mult mai sensibil .și este de părere că fotbalistul francez este foarte aproape de a deveni dependent de alcool.



Romain Molina, jurnalistul care a scris recent despre fotbalistul lui Carlo Ancelotti, este de părere că acesta se confruntă cu anumite probleme psihice și că transferul francezului este deja considerat o mare greșeală.

„De la transferul la Real Madrid, Kylian suferă psihic. Pare să fie instabil mental și devine dependent de alcool cu fiecare zi care trece. Regretă că l-au adus. Vă garantez asta. Am vorbit despre transferul lui cu persoane din club. Nu a fost deloc ceea ce se așteptau.

A fost un capriciu al lui Perez. Numai Perez l-a dorit. I-au plăcut întotdeauna jucătorii mari. Are și o relație filială cu el. Clubul este nemulțumit în primul rând de nivelul lui, care nu-i deloc cel așteptat, în vestiar nu e totul ok, dar asta nu-i neapărat vina lui Mbappe.

Cred că Real a comis o mare greșeală. El nu a făcut o pregătire corespunzătoare în presezon, a jucat instant, spre deosebire de Bellingham. Când vezi cum Mbappe arată fizic, la 25 de ani, este inexplicabil. Declinul fizic pe care-l înregistrează la 25 de ani – n-am văzut niciodată așa ceva”, a comentat Molina, într-un interviu acordat pe canalul de YouTube Colinterview

Cum se descurcă Mbappe la Real Madrid

Kylian Mbappe a ajuns la Real Madrid în vara acestui an,

 » Citește mai mult…