Sepsi – UTA Arad Live Video Online în etapa 13 din Superliga, ora 18:15. Echipele probabile. Duel tare, la granița play-off-ului

Meciul Sepsi – UTA Arad are loc în etapa 13 din Superliga, sezonul 2024 – 2025, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro. De asemenea, duelul de pe stadionul Sepsi din Sfântu Gheorghe poate fi urmărit și la televizor pe posturile Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Sepsi – UTA Arad Live Video

Sepsi – UTA Arad Live Video Online în etapa 13 din Superliga, ora 18:15. Echipele probabile. Duel tare, la granița play-off-ului

Meciul Sepsi – UTA Arad are loc în etapa 13 din Superliga, sezonul 2024 – 2025, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

De asemenea, duelul de pe stadionul Sepsi din Sfântu Gheorghe poate fi urmărit și la televizor pe posturile Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Sepsi – UTA Arad Live Video Online în etapa 13 din Superliga

Sepsi OSK și UTA Arad, formații aflate la granița play-off-ului, dar sub primele 6 clasate, se duelează, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18:15, în etapa 13 a campionatului.

Înaintea acestei confruntări, Sepsi se află pe locul 9 în clasament, cu 14 puncte adunate după 12 meciuri. Covăsnenii vin după o victorie de moral înregistrată în runda precedentă, scor 4-0 în deplasare cu FC Hermannstadt.

De partea cealaltă, UTA Arad este imediat deasupra lui Sepsi în clasament, pe 8, cu 15 puncte. Arădenii sunt și ei în creștere de formă, după ce au izbutit să lege două victorii consecutive în etapele trecute, 3-1 cu CFR Cluj și 3-1 cu Petrolul Ploiești.



La capitolul dueluri directe, situația este de asemenea echilibrată. În sezonul trecut, cele două formații și-au împărțit victoriile. Sepsi s-a impus în turul sezonului regular, pe 5 septembrie 2023, scor 1-0 la Sfântu Gheorghe. Ulterior, pe 27 ianuarie 2024, la retur, UTA a câștigat la Arad tot la limită, scor 2-1.

Echipele probabile

Sepsi: Gyenge – Haruț, Ciobotariu, Ninaj – Kallaku, Mino, F. Ștefan, A. Dumitrescu – Cosmin Matei, M. Coman, El Sawyi
Rezerve: Niczuly, Dinu Moldovan, Alimi, Bardea, H. Batzula, Breij, Hajdin, Neskovic, D. Oroian, Siger
Antrenor: Valentin Suciu

UTA Arad: R. Popa – Râpă, Poulolo, Conte, Trif – Hrezdac, Van Durmen, Cîmpanu – Omondi – Agustin Vuletich, Costache
Rezerve: Mitrovic, Benga, Vali Borcea, Cristea, Dumiter, Fabry, Ghezali, Mabea, Mihai, Mitrovic, Pedro, Zsori
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: „Sepsi Arena”
Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj) / A1: Valentin Avram (București) / A2: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca
Arbitru VAR: Viorel Nicușor Flueran (Craiova) / Asistent VAR: Claudiu Marcu (Constanța)
R1: George Rareș Vidican (Satu Mare) / Observator arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)

 » Citește mai mult…