Blestemată fără Ianis Hagi. Ce a pățit Rangers în meciul cu Lyon din Europa League

În continuare fără Ianis Hagi (25 de ani) în lot, Rangers a primit o corecție dură în etapa 2 din faza principală a Europa League, după ce a fost învinsă drastic de Olympique Lyon, scor 1-4. În plus, eșecul usturător s-a consemnat chiar pe Ibrox, în fața suporterilor scoțieni, care au privit deznădăjduiți cum fotbaliștii

Blestemată fără Ianis Hagi. Ce a pățit Rangers în meciul cu Lyon din Europa League

În continuare fără Ianis Hagi (25 de ani) în lot, Rangers a primit o corecție dură în etapa 2 din faza principală a Europa League, după ce a fost învinsă drastic de Olympique Lyon, scor 1-4.

În plus, eșecul usturător s-a consemnat chiar pe Ibrox, în fața suporterilor scoțieni, care au privit deznădăjduiți cum fotbaliștii lui Philippe Clement (50) au fost surclasați la toate capitolele.

Rangers nu a mișcat în fața lui Lyon pe Ibrox

Joi seară, 3 octombrie 2024, Rangers și Olympique Lyon s-au întâlnit în etapa 2 din faza principală a Europa League și au fost protagonistele unui meci spectaculos.



Ambele veneau după câte o victorie înregistrată în runda inaugurală, Rangers 2-0 pe terenul lui Malmo și Lyon 2-0 acasă cu Olympiakos, așa că așteptările erau mari. Însă, pe Ibrox lucrurile nu au fost tocmai echilibrate.

Francezii au deschis scorul în minutul 10, prin Fofana, după care, doar 4 minute mai târziu, Rangers a restabilit egalitatea, mulțumită lui Lawrence. Ulterior, lucrurile au luat o turnură neașteptată pentru gazde. Lyon a trecut din nou la conducere în minutul 19, după ce același Fofana a pasat decisiv la un gol înscris de Lacazette. Fostul atacant de la Arsenal a mai punctat o dată și în minutul 45+1, când a dus scorul la 3-1 pentru Lyon, atât cât a indicat tabela și în momentul pauzei.

În repriza secundă, francezii au continuat să domine, iar Malick Fofana și-a trecut și el o dublă în cont. Acesta a punctat în minutul 55, din pasa lui Rayan Cherki, și a tranșat soarta confruntării, care s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru oaspeți.

Așadar, în lipsa lui Ianis Hagi, care a fost reprimit la antrenamentele primei echipe, dar care în continuare nu face parte din lot, Rangers nu a confirmat succesul din prima etapă a fazei principale din Europa League și a fost învinsă fără drept de apel de Lyon.

În urma rezultatului înregistrat pe Ibrox, Olympique Lyon a urcat pe locul secund în clasamentul din Europa League,

 » Citește mai mult…