Vrea medalia la Jocurile Olimpice și apoi e gata să pozeze goală în Playboy! Purtătoarea de drapel a recunoscut: „Nu exclud asta”

Purtătoarea de drapel a uneia dintre delegațiile prezente la Jocurile Olimpice de la Paris a spus că vrea medalia de aur și apoi e gata să pozeze goală în Playboy. Anna-Maria Wagner, care a fost purtătoare de drapel a delegației Germaniei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice d ela Pșaris, nu exclude varianta de

Vrea medalia la Jocurile Olimpice și apoi e gata să pozeze goală în Playboy! Purtătoarea de drapel a recunoscut: „Nu exclud asta”

Purtătoarea de drapel a uneia dintre delegațiile prezente la Jocurile Olimpice de la Paris a spus că vrea medalia de aur și apoi e gata să pozeze goală în Playboy.

Anna-Maria Wagner, care a fost purtătoare de drapel a delegației Germaniei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice d ela Pșaris, nu exclude varianta de a poza în Playboy.

Purtătoarea de drapel nu exclude varianta de a poza în Playboy, după va cuceri medalia la Jocurile Olimpice de la Paris

Germanca Anna-Maria Wagner este una dintre cele mai valoroase judoka ale momentului, la categoria 78 de kilograme. Toată Germania a fost cu ochii pe ea la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, în condițiile în care a fost purtătoare de drapel, alături de baschetbalistul Dennis Schroder.



Iar acest lucru s-ar putea repeta de cel puțin două ori în viitorul apropiat. Ea a anunțat că vrea să devină campioană și, de asemenea, nu a exclus varianta de a poza în Playboy. Dar numai în această ordine. „Am încă treburi neterminate cu Jocurile Olimpice”, a spus ea, potrivit Bild.

Anna-Maria Wagner a mai trăit experiența unei ședințe foto mai aparte. În iunie 2021, ea a pozat pentru respectiva publicație având pe ea doar centura cu care își leagă chimonoul. La scurt timp, a urcat pe treapta a treia a podiumului la Jocurile Olimpice de la Tokyo, atât la individual, cât și în proba de echipe mixte.

Anna-Maria Wagner a trecut prin depresie după ce a câștigat bronzurile olimpice la Tokyo

Wagner mai are în palmares 31 de medalii la seniori, dintre care două de aur la Campionatul Mondial, dar viața ei nu a fost totdeauna frumoasă. La scurt timp după ce s-a întors acasă de la Jocurile Olimpice de la Tokyo,

 » Citește toată știrea aici…