Novak Djokovic s-a enervat groaznic și a plecat din interviul cu cei de la BBC, la Wimbledon! Sârbul e sub o presiune fantastică și nu mai rezistă tensiunii

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic s-a enervat groaznic în timp ce dădea un interviu pentru BBC, plecând după exact 100 de secunde de la debutul discuției. Novak Djokovic a fost deranjat de cele trei întrebări puse de reporterul de la BBC în legătură cu incidentele de la meciul cu Holger Rune și a părăsit

Novak Djokovic s-a enervat groaznic și a plecat din interviul cu cei de la BBC, la Wimbledon! Sârbul e sub o presiune fantastică și nu mai rezistă tensiunii

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic s-a enervat groaznic în timp ce dădea un interviu pentru BBC, plecând după exact 100 de secunde de la debutul discuției.

Novak Djokovic a fost deranjat de cele trei întrebări puse de reporterul de la BBC în legătură cu incidentele de la meciul cu Holger Rune și a părăsit interviul.

Aflat sub o presiune fantastică, Djokovic nu a mai rezistat presiunii și a plecat din interviul cu cei de la BBC

Djokovic s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon, după ce l-a distrus pe danezul Holger Rune în puțin peste două ore, cu 6-3, 6-4, 6-2. La finalul partidei, el a răbufnit la adresa spectatorilor care au dovedit lipsă de respect.



Ulterior, a fost invitat la BBC pentru a acorda un interviu, iar reporterul a revenit asupra subiectului, întrebându-l cum se simte, iar ocupantul locului 2 în clasamentul mondial a spus că la fel.

Jurnalistul a vrut să știe dacă Djokovic merită mai mult respect, având în vedere că a câștigat trofeul la Wimbledon de șapte ori, iar sârbul a amintit că cei mai mulți dintre spectatori au fost respectuoși și trebuie felicitați pentru faptul că au rezistat până la acea oră, din dorința de a-i susține pe jucători și tenisul, la modul general.

Novak Djokovic s-a enervat groaznic când jurnalistul de la BBC i-a pus a treia întrebare legată de lipsa de repsect a spectatorilor de la Wimbledon

Ulterior, jurnalistul l-a întrebat pe Djokovic cum se simte când vede lipsa de respect arătată de suporteri, momentul în care jucătorul cu 24 de titluri de Mare Șlem în palmares a răbufnit.

„Mai ai şi alte întrebări în afară de cele despre public?

 » Citește toată știrea aici…